İstanbul'da Düğün Fotoğrafları İçin Mekanlar



İstanbul’da evlenen bir çift diğer illerde olanlara göre elbette çok şanslı! Tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle dış mekan Düğün Fotoğrafları için en güzel mekanları önünüze sunan şehirdir, çok fazla alternatifleri olan düğün fotoğraf albümünüzü diğerlerinden farklı kılıyor. Düğün fotoğrafçınızın profesyonelliği ile birleştiğinde inanılmaz fotoğraflara sahip olabiliyorsunuz . 

SOĞUTLUÇESME SOKAĞI 
Soğukçeşme Sokağı İstanbul’un Sultanahmet semtinde yer alan, üzerinde tarihsel evlerin bulunduğu küçük bir sokaktır. Ayasofya Müzesi ve Topkapı Sarayı arasında yer alan bu sokak trafiğe kapalıdır. Sokaktaki evleri izlemeye doyamaz, hangisinin önünde fotoğraf çektireceğinize karar veremezsiniz. Düğün fotoğrafları dış çekim mekanları arasında özellikle son zamanlarda sıklıkla tercih edilen bu sokak bahar ve yaz aylarında açan çiçeklerle çok daha mükemmel karelere sahne oluyor.


HAYDARPAŞA GARI

Atmosferi İstanbulun eşsiz  yapılanlarından biridir, güzelliği düğününüzle birlikte adım attığınız yeni yolculuğa işaret edecek bir mekan. Eğer yolunuz her sabah ya da arada bir Haydarpaşa’dan geçtiyse; işe, okula veya gezmelere bu trenlerle gittiyseniz hem gündelik yaşamınızın anıları hem de yeni hayatınızın başlangıcını simgeleyecektir bu mekan. İtalyan taş ustalarının işçiliğiyle göz dolduran ve eşsiz boğaz manzarası ile günün her saati özel bir seyre doyacağınız Haydarpaşa, İstanbul’un düğün fotoğraflarına en çok konu olan yerlerinden.

İSTANBUL ADALAR

Adalar mimari şaheserleri ve yeşil ile mavinin en güzel hallerini bir arada bulunduruşu ile son yılların düğün fotoğraflarına ev sahipliği yapan en trend mekanlardan. Hem adalara giderken vapurda yapılacak dış mekan düğün çekimleri hem de adanın yerleşim yeri ve plajlarında elde edeceğiniz fotoğraflar görenleri kıskandıracak kadar özel düğün fotoğrafları olacaktır. Adalarda araç bulunmaması ise fayton ve bisiklet gibi farklı seçenekler ile ilginç düğün fotoğraflarına sahip olmanızı sağlayacak.

EMİRGAN KORUSU

İstanbul’un boğaz kıyısında Sarıyer’de yer alan Emirgan korusu; yıllarca birçok devlet büyüğünün dinlenme alanı olduktan sonra restore edilerek halka açılmış, İstanbul’un eşsiz doğa harikalarına ev sahipliği yapan yerlerden biri. Özellikle nisan ayında lale festivali de düzenlenen koruda, İstanbul’un simgesi olan laleler renk çeşitleriyle dış mekan düğün fotoğraflarınızı şenlendirerek görsel bir şölene çevirecek.


RAHMİ KOÇ MÜZESİ

Rahmi Koç Müzesi’nde Düğün Çekimi özellikle soğuk ve yağışlı havalarda tercih edilebilecek mekanlardan biri. İçerisinde bulunan objeler: Fenerbahçe Vapuru, Moda Tramvayı, Atlı Tramvay, Littorina Mototren, DC-3 Uçak. Askeriyeye ait objelerde (denizaltı, helikopter..vb). Rahmi Koç Müzesinde birbirinden klasik ve güzel arabalarla fotoğraflar çekilebilirsiniz. Rahmi koç müzesinde sadece araba değil birçok antika araçlar mevcuttur.


0 yorum:

Yorum Gönder